Het succes van minder stress (met accreditatiepunt!)

Rust vinden in de drukte

Heeft u een gejaagd gevoel? Loopt u achter de feiten aan? Vindt u geen rust, zelfs niet op een vrije dag? U bent niet de enige. Veel mensen in de zorg ervaren stress. Soms is dat werkstress, bijvoorbeeld door extra diensten of de hoge werkdruk. Maar stress ontstaat ook door de combinatie van werk met bijvoorbeeld het gezin, het huishouden of het mantelzorgen. Heeft u het gevoel dat u voortdurend alle ballen in de lucht moet houden? En wilt u weten hoe u uw lichaam en hoofd rust kunt geven? 

Bekijk de webinar 'Het succes van minder stress'

Ruim 1500 zorgmedewerkers zagen de webinar 'Het succes van minder stress'. GZ-psychologen Zoila Knel en Mirte Verkuijlen vertelden hoe u met stress kunt omgaan en hoe u onrust vermindert. Speciaal voor mensen in de verpleegzorg, ziekenhuiszorg, psychologische zorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg. Bekijk hem ook! Aan het eind van de webinar weet u:

 • Hoe stress positief en negatief doorwerkt
 • Hoe u stress in lichaam en hoofd vermindert
 • Hoe u het uzelf makkelijker maakt, zelf als de druk hoog is
 • Hoe u afscheid neemt van het gejaagde gevoel
 • Hoe u uw kernkwaliteit inzet om collega's te helpen (collegiale ondersteuning)

Presentatie inzien? 

Dat kan! U kunt de pdf van de presentatie van Zoila en Mirte en hier downloaden.

Waarom u deze webinar niet wilt missen

Deze webinar is speciaal voor zorgmedewerkers. Alle vragen die aan bod komen zijn gesteld door mensen in de zorg. En ook:

 • U leert omgaan met stress. Handig op het werk en thuis!
 • U kunt uw vragen stellen tijdens de webinar
 • U hoort de worstelingen van collega's in de zorg. En de adviezen die zij krijgen
 • U behaalt 1 accreditatiepunt! (bij live deelname)

Wist u dat dit de tweede webinar voor de zorg is? Meer dan 5.000 enthousiaste zorgmedewerkers bekeken de eerste webinar 'Grenzen stellen'. Zij beoordeelden de webinar met een 8! U kunt hem terugkijken. 

Informatie over het accreditatiepunt

 • Voor het Kwaliteitsregister V&V en het Register Zorgprofessionals en het KCKZ (Kraamzorg).

  Heeft u te maken met andere registers? Dan kunt u een certificaat van deelname ontvangen. Dit certificaat kunt u opgeven in de vrije ruimte van uw register. Tekent u hiervoor de presentielijst die tijdens de webinar wordt gedeeld.

 • Alle zorgprofessionals zijn welkom bij de webinar. Neemt u deel en bent u geen verpleegkundige of verzorgende of kraamhulp? Teken dan alsnog de presentielijst die tijdens de webinar wordt gedeeld. Dan krijgt u na afloop een certificaat van deelname. Dit certificaat kunt u opgeven in de vrije ruimte van uw register.
 • Aan het begin van de webinar wordt de link naar de presentielijst gedeeld. Tijdens de webinar kunt u de presentielijst tekenen. U vult uw BIG-nummer of V&V relatienummer in. Na de webinar geven wij uw deelname door aan het register. Dan ontvangt u het accreditatiepunt automatisch. Het is niet mogelijk om de presentielijst achteraf in te vullen.

U zorgt voor anderen, wij zorgen voor u

Deze webinar wordt u aangeboden door zorgverzekeraar VGZ, Stichting IZZ, PGGM&Co en OpenUp.care. We hopen u te helpen bij het omgaan met stress, zodat u de balans houdt. Veel plezier met de webinar!