IZZ Zorgverzekering door VGZ: speciaal voor mensen in de zorg

De IZZ Zorgverzekering is dé zorgverzekering op maat gemaakt voor mensen in de zorg. Net zoals jij. Met ruime vergoedingen voor zorg waar zorgmedewerkers behoefte aan hebben.

Samenwerking IZZ en VGZ

VGZ voert voor Stichting IZZ de IZZ Zorgverzekering uit. Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Als u een IZZ Zorgverzekering afsluit bij VGZ, bent u automatisch lid van het IZZ ledencollectief.

Vergeet niet uw lidmaatschap te activeren 
Want met uw lidmaatschap profiteert u van verschillende ledenvoordelen zoals aantrekkelijke extra's waarmee u kunt werken aan uw gezondheid en korting op gezonde diensten en artikelen.


Als belangenbehartiger van mensen in de zorg maakt IZZ namens haar leden afspraken over de premie, inhoud en service van uw IZZ Zorgverzekering. Denk hierbij aan soepele declaraties en snelle betalingen in uw eigen digitale omgeving, Mijn IZZ Zorgverzekering.

De voordelen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ:

Onderdeel van Coöperatie VGZ

IZZ Zorgverzekering is onderdeel van Coöperatie VGZ. Dat betekent dat u met uw IZZ Zorgverzekering door VGZ een goede verzekering hebt, met de goede service van VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk is VGZ er om heel Nederland te helpen. Mét gezondheid en zorg. Dat doet VGZ samen met artsen, mantelzorgers, Den Haag en onze verzekerden. Dus ook met u. Want met uw IZZ Zorgverzekering door VGZ bent u ook onderdeel van Coöperatie VGZ. En samen met u werken we aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg.

Van en voor leden

Coöperatie VGZ is van en voor leden. Dat betekent dat u ook uw stem kunt laten horen. Daarvoor hebben we de ledenraad. Een ledenraad zorgt ervoor dat de belangen van leden terug te zien zijn in het beleid en al onze activiteiten. Denk daarbij aan de kwaliteit van zorg en een goede service.

Waar kunt u terecht met uw vragen?

IZZ.nl
  • Algemene informatie over de IZZ Zorgverzekering
  • Vragen over lidmaatschap en lidmaatschap activeren
  • Vragen over ledenvoordelen
  • Meepraten in het ledenpanel
IZZdoorVGZ.nl