Gezond leven

Goed in uw vel door onze extra’s

Even stilstaan bij uzelf. De accu opladen, werken aan uw wendbaarheid en optimisme of een nieuwe energiebron aanboren. Met Gezond Leven van VGZ geeft u aandacht aan uzelf. Ga lekker aan de slag met de apps, workshops en andere extra’s. Ze zijn er speciaal voor u. Allemaal dragen ze bij aan een goed of beter gevoel. Want als u zich goed voelt, kunt u doen wat u belangrijk vindt.

Kies en start

Gezond Leven Fysiek

Fysiek

Wilt u uw concentratie verbeteren, beter slapen of werken aan een pijnvrije rug? Maak gebruik van onze extra's.

Gezond Leven Mentaal

Mentaal

Wilt u meer ontspanning en balans? En minder stress of sombere gevoelens? Maak gebruik van onze extra's.

Gezond Leven Leefstijl

Leefstijl

Wilt u vaker de juiste voeding kiezen of meer bewegen en ontspannen? Maak gebruik van onze extra's.

Uw gezondheid is onze missie

Samen werken aan een gezonder Nederland. Dat is de missie van VGZ. Daarom juichen we u van harte toe als u uw gezondheid of leefstijl wilt verbeteren. Maar we zwaaien niet alleen vanaf de zijlijn. We helpen u ook graag. Met kwalitatief goede services waarmee u echt een verschil kunt maken. Waarmee u beter kunt ontspannen of optimistischer in het leven kunt staan. We zijn er voor iedereen. Ook als u prima gezond bent, want ook dan kunt u verbetering wensen. Succes met uw voornemens. We wensen u alle gezondheid toe.

Mantelzorger? U verdient onze hulp

Zorgt u voor een familielid of vriend? Of helpt u iemand met de boodschappen of schoonmaken? Dan bent u mantelzorger. U heeft een liefdevolle taak die mooi én zwaar kan zijn. In onze samenleving vragen we veel van mantelzorgers. U bent simpelweg onmisbaar. Daarom is er onze hulp, handig ingedeeld in categorieën:

  • Hoe regel ik zorg?
  • Hoe vraag ik hulp?
  • Hoe zorg ik voor (tijd voor) mezelf?

Naar hulp voor mantelzorgers >

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.