Kies uw collectiviteit en bereken uw premie

De IZZ Zorgverzekering door VGZ vanaf 138,95

Een collectieve verzekering is een verzekering met voordelen voor een groep mensen. Zoals korting op uw aanvullende verzekering. Als zorgmedewerker sluit u een collectieve IZZ Zorgverzekering door VGZ af via uw werkgever, als zzp'er, student of als lid van een ledenorganisatie zoals PGGM&CO.

Bent u al bij ons verzekerd?

In Mijn IZZ Zorgverzekering regelt u al uw verzekeringszaken makkelijk online. Daar kunt u ook uw zorgverzekering aanpassen.

Aan het laden...

Ik kan geen collectiviteit vinden, wat nu?

Mogelijk bouwt u pensioen op in de zorg of ontvangt u een zorgpensioen. Dan kunt u zich collectief verzekeren via Zorgpensioen (87725646). U kunt daarnaast altijd voor een zorgverzekering zonder collectiviteit kiezen. Bijvoorbeeld de zorgverzekering van VGZ.

Uw extra collectieve voordelen

Wist u dat u profiteert van extra voordelen via uw collectiviteit? Bijvoorbeeld korting op beweeg- en gezondheidsproducten. Maar ook een extra ruim preventiebudget voor cursussen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Voordeliger verzekerd en extra ruime vergoedingen

Ontvang korting op de premie voor u en uw gezin. En profiteer van extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie.

Een hoog persoonlijk gezondheidsbudget

Een preventiebudget voor cursussen en trainingen. Bijvoorbeeld voor een leefstijlprogramma van dokter Tamara, een EHBO-cursus of een leefstijlcheck.

Korting op beweeg- en gezondheidsproducten

Ontvang korting op producten om aan uw gezondheid te werken, zoals voordeel bij Fietsvoordeelshop.nl of korting op fitnessartikelen van Tunturi.

Extra oefeningen en online coaching

Toegang tot extra oefeningen in onze apps, zoals Mindful Werken in de VGZ Mindfulness Coach of persoonlijk beweegadvies van een beweegcoach.

Gratis overstapservice

Stapt u over naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ? Dan maken wij het makkelijk voor u. Kies uw collectiviteit en sluit uw verzekering online af. Wij regelen de rest!

  • Wij zeggen uw huidige verzekering voor u op 
  • U heeft 14 dagen bedenktijd

Icoon veelgestelde vragen  Veelgestelde vragen

  • Vanaf 1 januari 2023 vervalt de collectiviteitskorting op de basisverzekering. Dit geldt voor iedereen in Nederland en voor alle zorgverzekeraars. Dus ook voor de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Op de aanvullende verzekering is korting nog wel mogelijk. Geen zorgen, de collectieve zorgverzekering blijft gewoon bestaan. Naast ruime vergoedingen en korting op uw aanvullende verzekering, ontvangt u met de IZZ Zorgverzekering door VGZ ook vele extra’s om gezond te leven en werken.

  • Een zorgverzekering die geldt voor groepen. Bijvoorbeeld voor werknemers met dezelfde werkgever, zzp’ers, studenten, specialisten of leden van een ledenorganisatie zoals PGGM&CO. Naast ruime vergoedingen en korting op uw premie, ontvangt u met een collectieve zorgverzekering ook vele extra’s op het gebied van gezond leven en werken.