Alsjeblieft! Jouw digitale goodiebag

Wat goed dat je Je budget in balans hebt doorlopen. En ook bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Daarom ontvang je van ons een digitale goodiebag met handige tips en tools. Hiermee kun je zelf eenvoudig aan de slag.

Gratis digitaal huishoudboekje

Een huishoudboekje helpt je om grip te krijgen op je inkomsten en uitgaven. Download hier het gratis digitale huishoudboekje van betermetgeld.nl. om meer inzicht te krijgen.

Budgetplanner

De budgetplanner helpt je om te laten zien wat je per maand te besteden hebt. Tip: print hem uit en hang de planner op. Dan kun je snel en eenvoudig zien hoe het met je budget gaat.

Betaalbaar en gezond eten

Download de Mijn leefstijlcoach app en doe de 7 dagen challenge `Betaalbaar en gezond avondeten`. Je krijgt tips om met een goede basis in je voorraadkast en vriezer betaalbare en gezonde maaltijden op tafel te zetten.

Gratis uitjes

Tijd voor ontspanning. Wat ga jij dit weekend doen? Een overzicht van gratis uitjes als inspiratie om eropuit te gaan.

Gratis sporten

Stevige workouts, yoga of conditietraining. Ga aan de slag via de apps: Mijn Leefstijlcoach, de VGZ Soepel en Sterk Coach of de VGZ Mindfulness coach. Kies de workouts die passen bij jou. Je betaalt geen abonnementskosten en de oefeningen zijn gratis.

Spiekbriefje praten over geldzorgen

Praten over je geldzorgen is niet makkelijk. Dit spiekbriefje helpt je op weg om het gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld een vriend of collega. Door bijvoorbeeld vooraf al op te schrijven welk doel je wilt bereiken.