Je budget in balans

Breng je geldzaken op orde en verminder stress

Ben jij het overzicht in je geldzaken kwijt? Of worstel je met het betalen van die ene rekening die er al weken ligt? En vind je het lastig om dit bespreekbaar te maken?

Schrijf je dan in voor Je budget in balans. Dat kan ook als je niet verzekerd bent bij IZZ Zorgverzekering door VGZ. In 4 weken tijd helpen we je om meer overzicht te krijgen. En krijg je volop tips hoe je je geldzaken op orde krijgt.

Alle tips op een rijtje

Wil je alle tips nog eens op je gemak terugkijken? Deze vind je hieronder.

Heb jij grip op je geld?

Het kan best lastig zijn om grip te krijgen op je geldzaken. Soms ben je het overzicht gewoon kwijt. Wil je hulp hierbij? Vul dan de korte online test in van Geldfit. Zo ontdek je wat je kunt doen om meer balans in je budget te krijgen.

Minder stress de VGZ Mindfulness Coach app

Lekker in je vel zitten is belangrijk. Maar soms heb je last van stress. Omdat je je bijvoorbeeld zorgen maakt over geld. Of omdat je piekert over de toekomst. De gratis VGZ Mindfulness Coach app helpt je te ontspannen. In de app staan meer dan 100 yoga-, mindfulness- en meditatie oefeningen. Kies de oefening en het niveau dat bij jou past.

Lig jij ook wel eens wakker door geldzorgen?

Wist je bijvoorbeeld dat het helpt als je voor het slapen gaan een leuke herinnering ophaalt? Een mooie wandeling over het strand, een picknick in het park. Het kan van alles zijn. Probeer het vanavond eens uit: doe je ogen dicht, haal je mooiste herinnering op en probeer lekker te ontspannen. Heeft het geholpen?

IZZ Zorgverzekering door VGZ helpt bij betalingsproblemen

Heb je moeite om een rekening te betalen? Of dreig je serieus in de betaalproblemen te komen? Blijf er niet mee rondlopen, maar neem contact op met ons. We kijken samen met jou naar een oplossing die het beste past bij jouw situatie. Denk aan het betalen van je eigen risico in delen of je factuur op een later moment betalen. Je staat er niet alleen voor.

Bijdrage voor sport, spel en plezier van jouw kind

Schoolspullen, sporten, een dagje uit, dat is voor alle kinderen belangrijk. Maar niet elke ouder kan dat betalen. Er zijn gelukkig spaarpotjes waar je gebruik van kunt maken. Via Samen voor alle kinderen kun je een bijdrage aanvragen voor bijvoorbeeld een schoolkamp, een verjaardagsfeestje of sportcontributie. Op de site vind je handige tips om met kinderen over geld te praten. En leuke ideeën voor gratis activiteiten.

Heb jij grip op je geld?

Ben je door alle rekeningen het overzicht helemaal kwijt? En wil je meer structuur hierin? Een budgetcoach helpt je om orde aan te brengen in jouw financiële administratie. Met handige tips en een persoonlijke plan krijg je alles weer op een rijtje. Je kunt een budgetcoach direct aanvragen via: verzuim@proteion.nl.

Check eenvoudig of je recht hebt op geld

Met een eenvoudige check van Geldfit zie je snel of je gebruik kan maken van verschillende potjes geld om je inkomen mee aan te vullen. Denk aan energietoeslag, kindgebonden budget of ondersteuning van Stichting Leergeld.

Hulp van Bedrijfsmaatschappelijk werk

Heb je na alle tips toch behoefte aan meer ondersteuning? Omdat je veel last hebt van stress? Of omdat je je niet meer kan concentreren op je werk? Vraag dan via Proteion hulp aan van Bedrijfsmaatschappelijk werk. De gesprekken met Bedrijfsmaatschappelijk werk helpen je om inzicht te krijgen in je problemen. En om te zorgen dat je klachten verminderen. Je kunt Bedrijfsmaatschappelijk werk aanvragen via: verzuim@proteion.nl.

Proteion en IZZ Zorgverzekering door VGZ zijn er samen voor jou

Om je werk in de zorg goed te kunnen doen is het belangrijk om je gezond en in balans te voelen. Daar helpen we je graag bij.

Proteion heeft speciaal voor jou als medewerker samen met IZZ Zorgverzekering door VGZ Je budget in balans samengesteld. We bieden allerlei apps, tips en webinars aan om zelf aan de slag te gaan. Zo helpen we je om meer grip en balans te krijgen.