Met een EHBO-cursus bent u altijd goed voorbereid

Eerste hulp is van onschatbare waarde. Of u nu thuis, op het werk of op straat bent. Het kennen en gebruiken van eerste hulp technieken kan levens redden.

Met een EHBO-cursus van bijvoorbeeld het Oranje Kruis, Rode Kruis of LIVIS bent u goed voorbereid. De kosten krijgt u vergoed via het preventiebudget in uw aanvullende verzekering.

Klaar om te reageren in noodsituaties

Tijdens een EHBO-cursus leert u hoe u kunt reageren in geval van nood. En gaat u aan de slag met levensreddende technieken zoals reanimatie en het gebruik van een AED. Zo weet u wat u moet doen bij een ongeval of noodsituatie.

Vergoeding van de cursus

  • Heeft u een aanvullende verzekering bij IZZ Zorgverzekering door VGZ? Dan kunt u het preventiebudget gebruiken voor het volgen van een EHBO-cursus;
  • Het preventiebudget kunt u ook gebruiken voor andere cursussen, advies en zorg. Is uw preventiebudget op? Dan betaalt u de kosten zelf.

Aangesloten organisaties

Wilt u een EHBO-cursus volgen? Meldt u dan bij één van de aangesloten zorgverleners:

Andere organisaties die werken volgens de Nederlandse richtlijnen voor EHBO zijn ook toegestaan. Belangrijk is dan dat de organisator dit aangeeft op het certificaat.

Kosten & declareren

Omschrijving Bedrag
Prijsvoorbeeld 150,00
Vergoeding preventiebudget -150,00
Totaal te betalen 0,00

Preventiebudget

Heeft u een aanvullende verzekering bij IZZ Zorgverzekering door VGZ? Dan kunt u het preventiebudget inzetten om gebruik te maken van het leefstijlprogramma. Bekijk uw budget in de IZZ Zorgverzekering-app of de Mijn-omgeving.