Vragen over de aanvullende verzekeringen

Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de aanvullende verzekeringen.

  • Ja, we vergoeden de kosten hiervan vanuit de aanvullende totaalpakketten Zorg voor de Zorg + Extra 1, 2 en 3 en vanuit Bijzonder Bewust.

    Psychosociale zorg valt onder alternatieve zorg. Lees meer over de vergoeding voor alternatieve zorg.

  • Dit hoeft niet te betekenen dat de behandeling niet vergoed wordt. IZZ Zorgverzekering door VGZ heeft de meest voorkomende en een aantal specifieke behandelingen op de website vermeld. Alle complete informatie over de basis- en aanvullende verzekeringen hebben wij opgenomen in onze documenten over de verzekeringsvoorwaarden en reglementen. In het betreffende document kunt u met de zoekfunctie de gewenste informatie vinden.
  • Het maakt voor de Zorgverzekeringwet niet uit of uw kind via u of via uw ex-partner verzekerd wordt. Ongeacht bij wie van de ouders uw kind (de meeste tijd) woont. Ook voor het recht op de collectieve IZZ Zorgverzekering maakt het niet uit of uw kind bij u of bij uw ex-partner woont. Woont het kind bij uw ex-partner? Dan kan uw kind gewoon verzekerd worden/blijven voor de IZZ Basisverzekering. Uw kind krijgt tot de 18e verjaardag gratis dezelfde aanvullende verzekeringen als u.