Een pijnvrije rug

Met hulp van de IZZ Zorgverzekering door VGZ en Audiofysio

Zou het niet fantastisch zijn als u ook thuis kunt werken aan uw lage rugklachten? Ook op zondag, in de avonden of tijdens een vakantie? 

Het online oefenprogramma voor lage rugklachten

Wilt u zelfstandig aan de slag met een oefenprogramma voor lage rugklachten dat zorgvuldig samengesteld is door professionals? Op ieder willekeurig moment? Maak dan gebruik van de ruim 40 fysio oefeningen van Audiofysio.

  • Uw rug gemakkelijk en snel pijnvrij
  • Met behulp van audiofragmenten en voorbeeldvideo’s van fysiocoach Silvie
  • Voorkom terugkerende klachten met het oefenprogramma van 7 weken
  • Werkt u bij een organisatie die de IZZ Zorgverzekering door VGZ aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze digitale workshop gratis voor u.

Direct aan de slag

Vul uw gegevens in. Per e-mail ontvangt u een code. Hiermee maakt u een gratis account aan bij AudioFysio. En begint u direct met het oefenprogramma.

* Werkt u bij een organisatie die de IZZ Zorgverzekering door VGZ aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze service gratis.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

Het oefenprogramma is zorgvuldig en professioneel samengesteld door gezondheidswetenschappers met jarenlange ervaring als fysiotherapeut.

In een eigen online programma werkt u met behulp van audiofragmenten en voorbeeldvideo’s aan een gezonde rug. U verbetert zowel de mobiliteit, spierfunctie en stabiliteit van uw rug. Naast pijnvermindering wordt uw rug daardoor sterk en stabiel. Dat betekent dat u ook terugkerende rugklachten voorkomt.


 

 

"Mijn rugpijn is na 2 dagen al een stuk minder! Het oefenprogramma is dus heel effectief. En ik vind de instructie prettig om naar te luisteren."