Voor uzelf zorgen in onrustige tijden

Zorgt het coronavirus voor
onrust of stress?
Maak tijd voor uw eigen welzijn

Ontspanningstips en workshops

Het coronavirus raakt u als medewerker in de zorg. Velen van u zijn ongekend druk, hebben intensieve diensten en worden gevraagd om flexibel te zijn. Het is heel normaal dat u zich gespannen, angstig of onrustig voelt. Hoe lang gaat dit nog duren? Hoe blijf ik positief? Hier op Gezond Leven vindt u gratis tips, webinars, workshops en apps. Om beter te ontspannen en rust te vinden. U zorgt voor anderen. Wij zorgen graag voor u. 

Tips voor mensen in de zorg

Hoe gaat u om met onzekerheden op het werk? Hoe zorgt u dat het thuis goed blijft lopen? En hoe zorgt u voor uw eigen ontspanning? Lees 5 tips om goed voor uzelf te zorgen.

Beter ontspannen met onze gratis extra's

Mindfulness coach app

Wilt u beter omgaan met stress en zelfbewuster worden? Meer in het hier en nu leven? Probeer gratis de Mindfulness coach app.

Aandacht voor uzelf op Gezond Leven

Even stilstaan bij uzelf. De accu opladen, werken aan uw wendbaarheid en optimisme of een nieuwe energiebron aanboren. Met Gezond Leven van VGZ geeft u aandacht aan uzelf. Ga lekker aan de slag met de apps, workshops en andere extra’s. Ze zijn er speciaal voor u. Allemaal dragen ze bij aan een goed of beter gevoel. Want als u zich goed voelt, kunt u doen wat u belangrijk vindt.

  • Praktische hulp om gezonder te leven
  • Ontwikkeld door specialistische partners
  • Online en op ieder willekeurig moment aan de slag