Webinar Grenzen stellen 

Grenzen aangeven in de zorg

Een cliënt die vraagt om meer te doen of langer te blijven

Je leidinggevende die vraagt om extra diensten te draaien

De familie van een cliënt vraagt of je niet meer kunt betekenen

Ken je dat gevoel dat je gewoon het goede wil doen, maar dat je nou eenmaal niet alles kunt? Je koos ooit voor de zorg om mensen te helpen. Maar er zijn van die dagen dat iedereen aan je trekt en je niet aan alle verwachtingen kunt voldoen. Door een gebrek aan tijd, mankracht of door regelgeving. Als zorgmedewerker moet je vaak opnieuw grenzen stellen. En omgaan met dilemma's. Wil je weten hoe je daarmee omgaat? En hoe je omgaat met verwachtingen van anderen?

Bekijk webinar Grenzen stellen

Zo'n 2000 enthousiaste zorgmedewerkers zagen de webinar 'Grenzen stellen'. Klinisch psycholoog Simone das Dores legde uit hoe je met je grenzen kunt omgaan. Speciaal voor mensen uit de thuiszorg, gehandicaptenzorg, verpleegzorg, ziekenhuiszorg en psychologische zorg! Wil je hem ook zien? Bekijk hem hieronder. Aan het eind van de webinar weet je:

  • Hoe je omgaat met veeleisende cliënten, familieleden of leidinggevenden
  • Hoe je met je eigen grenzen kunt omgaan
  • Hoe je veel voor anderen kunt betekenen zonder je eigen grenzen over te gaan
  • Hoe je omgaat met het niet kunnen voldoen aan verwachtingen van anderen

Hierom wil je de webinar echt niet missen

Deze webinar is speciaal voor zorgmedewerkers. Alle vragen die aan bod komen zijn gesteld door mensen in de zorg. En ook: 

  • Je leert omgaan met grenzen. Die persoonlijke groei is handig voor je werk én voor thuis! 
  • Je stelt jouw vragen anoniem.
  • Je luistert mee naar de worstelingen van anderen en de adviezen die zij krijgen.
  • Het is gratis. 

Nieuwe webinar gepland in november!

Vanwege het grote succes van de webinar 'Grenzen stellen' organiseren we op 17 november een tweede webinar voor zorgmedewerkers. Het onderwerp is nog niet bekend, maar het zeker iets dat zorgmedewerkers zal aanspreken. Schijf je nu in!

Jij zorgt voor anderen, wij zorgen voor jou

Deze webinar wordt je aangeboden door zorgverzekeraar VGZ, Stichting IZZ en OpenUp.care. We hopen je te helpen bij het bepalen van je grenzen, zodat je gezond blijft en balans houdt. Veel plezier met de webinar!