Home > Gezond leven > Mentaal in balans

Mentaal in balans

Lekkerder in uw vel en opgewekter zijn? Verbeter uw mentale weerbaarheid. Ga direct aan de slag met de workshops en apps. Voor meer ontspanning, een betere balans en minder piekeren en stress. Dit aanbod is een van de voordelen van een collectieve IZZ Zorgverzekering door VGZ.

 

Webinar Omgaan met geldstress

Maak je je wel eens zorgen over geld? Dat is heel normaal. Zeker in deze tijd van stijgende kosten. Kun je daarom wel wat tips en hulp gebruiken? Bekijk dan de webinar Omgaan met geldstress. En ga zelf aan de slag met de tips en informatie van budgetcoach Eef van Opdorp. We helpen je graag.

Webinar Grenzen stellen

Speciaal voor zorgmedewerkers

Als zorgmedewerker moet u vaak opnieuw grenzen stellen. Omdat leidinggevenden, cliënten of hun familie extra inspanningen van u vragen. Wilt u weten hoe u uw eigen grenzen aangeeft? Hoe u veel voor anderen kunt betekenen zonder uw grenzen over te gaan?

Webinar Omgaan met agressie

Speciaal voor zorgmedewerkers

Veel zorgmedewerkers hebben te maken met agressie, zoals dreigende woorden, dubbelzinnige opmerkingen, handtastelijkheid en geweld. Wilt u weten hoe u kunt omgaan met agressie? En hoe u valkuilen vermijdt? Bekijk de webinar 'Omgaan met agressie'.

Webinar Mindful zorgen 

Speciaal voor zorgmedewerkers

Met mindfulness leert u om te leven in het hier en nu. En dat heeft veel effect op u en de mensen om u heen. Wilt u weten hoe u toewerkt naar mindful leven en zorgen? Bekijk de webinar 'Mindful zorgen'. Gewaardeerd met een rapportcijfer 8,4!

Webinar Minder stress

Speciaal voor zorgmedewerkers

Heeft u een gejaagd gevoel? En vindt u weinig rust? Bekijk de webinar ‘Het succes van minder stress’. Leer hoe u stress in lichaam en hoofd vermindert. En hoe u het uzelf makkelijker maakt, zelfs als de druk hoog is.

Webinar Hallo zelfvertrouwen

Speciaal voor zorgmedewerkers

Een beetje onzekerheid is normaal, maar overbewustzijn van uzelf kan ook storen. Wilt u werken aan uw zelfvertrouwen? In staat zijn om achter uw eigen handelen te staan en meer rust en autonomie te ervaren? Bekijk de webinar 'Hallo zelfvertrouwen'.

Webinar Motivatie

Speciaal voor zorgmedewerkers

Deze webinar vertelt u alles over motivatie. Waar komt het vandaan? Hoe roept u het op? En wat zijn goede technieken om cliënten te motiveren?

Minder piekeren

Als uw gedachten steeds terugkeren naar eenzelfde punt kan dat heel vervelend zijn. Leren hoe u minder piekert? Dat kan!

Omgaan met angst en paniek

Wat als uw angst u soms meer in de greep houdt dan u zou willen? Krijg inzicht in uw klachten en pak ze aan.

Omgaan met depressie

Als u somber bent, heeft u meestal nergens zin in. Zo kan een negatieve spiraal ontstaan. Leer wat u daaraan kunt doen.

Start met Gezond Leven

Mindfulness coach app

Wilt u beter omgaan met stress en zelfbewuster worden? Meer in het hier en nu leven? Probeer gratis de Mindfulness coach app.

9 tips om beter te slapen

 

Goed slapen met onregelmatige diensten is voor zorgmedewerkers niet altijd vanzelfsprekend. De 9 tips in dit artikel kunnen helpen.

Minder zorgen om geld

Maakt u zich zorgen om de financiële situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om de financiën weer op orde te krijgen.

Rouw verwerken

Rouw is een normale reactie op een verdrietige gebeurtenis in het leven. Vind steun en richting in uw rouwproces.

coronastress

Grip op coronastress

De coronacrisis heeft veel invloed op uw leven: verplicht thuiswerken, negatieve gevoelens en meer. Met deze online workshop leert u om te gaan met deze nieuwe situatie.

Omgaan met relatieproblemen

Ups en downs zijn normaal. Zit uw relatie al een tijdje in een dip en vindt u het lastig eruit te komen? U kunt ermee aan de slag.

Beter door een scheiding

Een scheiding verandert veel. Scheiden gaat gepaard met emoties, stress en regelwerk. Hiermee kunt u leren omgaan.

Workshop Succesvol Veranderen

Succesvol veranderen

Iets veranderen in uw leven? De werkdruk verminderen? Ambities behalen? Een betere leefstijl aangaan? Veranderen kunt u leren. Ga aan de slag met onze workshops en apps.

Omgaan met het nieuwe werken

Werkt het nieuwe werken vaak niet voor u? Ga aan de slag met tips en oefeningen over tijd indelen en grenzen bewaken.

Jong en depri

Bent u wel eens somber? Of zit u in een dipje? Tips en oefeningen helpen u om uw negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten.

Voorkom burn-out

Stress hoort bij het leven en dus ook bij werken. Ervaart u langere tijd ongezonde stress? Voorkom een burn-out.

Collectieve zorgverzekering

Naast de voordelen van het Gezond Leven platform, profiteren van ruime vergoedingen en andere extra's? Ontdek de voordelen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ voor het hele gezin.

Lees verder >