Home > Gezond leven > Mentaal in balans

Mentaal in balans

Lekkerder in uw vel en opgewekter zijn? Verbeter uw mentale weerbaarheid. Ga direct aan de slag met de workshops en apps. Voor meer ontspanning, een betere balans en minder piekeren en stress. Dit aanbod is een van de voordelen van een collectieve IZZ Zorgverzekering door VGZ.

 

Webinar Grenzen stellen

Speciaal voor zorgmedewerkers

Als zorgmedewerker moet u vaak opnieuw grenzen stellen. Omdat leidinggevenden, cliƫnten of hun familie extra inspanningen van u vragen. Wilt u weten hoe u uw eigen grenzen aangeeft? Hoe u veel voor anderen kunt betekenen zonder uw grenzen over te gaan?

Webinar Omgaan met agressie

Speciaal voor zorgmedewerkers

Veel zorgmedewerkers hebben te maken met agressie, zoals dreigende woorden, dubbelzinnige opmerkingen, handtastelijkheid en geweld. Wilt u weten hoe u kunt omgaan met agressie? En hoe u valkuilen vermijdt? Bekijk de webinar 'Omgaan met agressie'.

Webinar Mindful zorgen 

Speciaal voor zorgmedewerkers

Met mindfulness leert u om te leven in het hier en nu. En dat heeft veel effect op u en de mensen om u heen. Wilt u weten hoe u toewerkt naar mindful leven en zorgen? Bekijk de webinar 'Mindful zorgen'. Gewaardeerd met een rapportcijfer 8,4!

Webinar Minder stress

Speciaal voor zorgmedewerkers

Heeft u een gejaagd gevoel? En vindt u weinig rust? Bekijk de webinar ‘Het succes van minder stress’. Leer hoe u stress in lichaam en hoofd vermindert. En hoe u het uzelf makkelijker maakt, zelfs als de druk hoog is.

Webinar Hallo zelfvertrouwen

Speciaal voor zorgmedewerkers

Een beetje onzekerheid is normaal, maar overbewustzijn van uzelf kan ook storen. Wilt u werken aan uw zelfvertrouwen? In staat zijn om achter uw eigen handelen te staan en meer rust en autonomie te ervaren? Bekijk de webinar 'Hallo zelfvertrouwen'.

Webinar Motivatie

Speciaal voor zorgmedewerkers

Deze webinar vertelt u alles over motivatie. Waar komt het vandaan? Hoe roept u het op? En wat zijn goede technieken om cliƫnten te motiveren?

Start met Gezond Leven

Mindfulness coach app

Wilt u beter omgaan met stress en zelfbewuster worden? Meer in het hier en nu leven? Probeer gratis de Mindfulness coach app.

9 tips om beter te slapen

 

Goed slapen met onregelmatige diensten is voor zorgmedewerkers niet altijd vanzelfsprekend. De 9 tips in dit artikel kunnen helpen.

Workshop Succesvol Veranderen

Succesvol veranderen

Iets veranderen in uw leven? De werkdruk verminderen? Ambities behalen? Een betere leefstijl aangaan? Veranderen kunt u leren. Ga aan de slag met onze workshops en apps.

Collectieve zorgverzekering

Naast de voordelen van het Gezond Leven platform, profiteren van ruime vergoedingen en andere extra's? Ontdek de voordelen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ voor het hele gezin.

Lees verder >