Online leefstijlprogramma van dokter Tamara

Uzelf fitter voelen? Er beter uitzien? Dat is het doel van het online programma voor een gezonde leefstijl. Opgezet door huisarts en leefstijlexpert Tamara de Weijer.

Tamara heeft diverse boeken geschreven en is bekend van radio en TV.

Deelnemers enthousiast

Deelnemers zijn enthousiast over het programma. Meer dan 95 van de 100 deelnemers zou het programma aanbevelen aan familie en vrienden!

Programma van 10 weken

Het programma bestaat uit 10 modules van 10 weken. U kunt daar een jaar lang aan meedoen. Ook krijgt u gratis toegang tot de opnames van de webinars en video's. En u kunt gebruik maken van ondersteunende materialen.

Korting en vergoeding

De kosten van het programma zijn normaal gesproken € 99,-. Als verzekerde bij VGZ krijgt u korting.

Heeft u een aanvullende verzekering bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximaal het bedrag van het preventiebudget. Heeft u geen aanvullende verzekering? Ook dan krijgt u korting.

Het preventiebudget kunt u ook inzetten voor andere cursussen, advies en zorg. Vergoeding is mogelijk tot maximaal het bedrag van het preventiebudget.

Aanmelden met couponcode

Wilt u meedoen aan het leefstijlprogramma? Meld u dan aan op de website van dokter Tamara. Gebruik hierbij de couponcode: IZZleefstijl. De link naar de website staat hieronder.

Voordelen van de couponcode:

  • U krijgt korting
  • Wij vergoeden uit het preventiebudget
  • U hoeft niets voor te schieten

Meer informatie en aanmelden

Lees meer op de website van dokter Tamara. Ook kunt u zich hier aanmelden met de couponcode.