Aangemeld bij het CAK 

Bent u aangemeld bij het CAK? Dan betaalt u nu een hogere premie, wat zonde. Lees hieronder wat u hieraan kunt doen.

Een aanmelding bij het CAK

Als u 6 maanden geen premie betaalt, wordt u aangemeld bij het CAK. U bent dan nog gewoon verzekerd. Uw premie betaalt u nu alleen aan het CAK en niet aan ons. Dit wordt de ‘bestuursrechtelijke premie’ genoemd. In 2024 is dit vanaf 1 juli € 160,60 per maand. Deze premie is hoger dan de premie bij ons. Zonde van het geld natuurlijk. We helpen u daarom graag om weer de lagere premie te betalen.

Weer de lagere premie betalen

Wilt u weer de lagere premie betalen? Betaal dan uw achterstand. Dit kan in termijnen. U kunt dit regelen met uw incassobureau en/of met ons.

Ik heb nog bedragen openstaan bij:

  • Bel eerst het incassobureau. Daar kunt u uw achterstand in termijnen betalen. Wij werken samen met de incassobureaus Flanderijn en Inkassier.

    Bel ons daarna op 0900 - 02 74 (gebruikelijke belkosten). Dan kijken we samen naar een oplossing voor uw achterstand bij ons. Is alles geregeld? Dan melden wij u voorlopig af bij het CAK. U betaalt dan weer de normale, lagere premie aan ons.

  • Bel het incassobureau waar uw achterstand naar is overgedragen. Dat is Flanderijn of Inkassier. U kunt daar uw achterstand in termijnen betalen. Is dit geregeld? Dan melden wij u voorlopig af bij het CAK. U betaalt dan weer de normale, lagere premie aan ons.

  • Bel met ons op 0900 - 02 74 (gebruikelijke belkosten). Dan zoeken we samen naar een oplossing voor uw achterstand. Is alles geregeld? Dan melden wij u voorlopig af bij het CAK en betaalt u weer de normale, lagere premie aan ons.

  • In Mijn IZZ Zorgverzekering vindt u informatie over uw openstaande bedragen bij ons. Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust op 0900 - 02 74 (gebruikelijke belkosten). Dan zoeken we samen naar een oplossing voor uw situatie.

Een nieuwe aanmelding bij het CAK voorkomen
Wij moeten u opnieuw bij het CAK aanmelden als u niet op tijd betaalt. Bel ons daarom direct op als u denkt dat u uw rekeningen misschien niet meer op tijd kunt betalen. We zoeken dan samen naar een nieuwe oplossing. Ons telefoonnummer is 0900 – 02 74 (gebruikelijke belkosten).
Krijg je geldzaken op orde met Geldfit

Als u zich zorgen maakt over geld, kan het lastig zijn om hulp te zoeken. Toch is het belangrijk om snel in actie te komen, want zo voorkomt u dat problemen groter worden. Geldfit kan hierbij helpen.

Zo werkt het: