Tijd voor vernieuwing

Goede zorg. Niemand kan zonder. Maar hoe moet dat, nu er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen? Als het zo doorgaat is de zorg voor onze kinderen en kleinkinderen niet langer toegankelijk. Daarom werkt VGZ al een aantal jaar met zorgverleners aan het vernieuwen van de zorg.

Samen brengen we de zorg vooruit
VGZ werkt elke dag samen met mensen uit de zorg aan betere zorg.. Onze aanpak: slimme ideeën van mensen uit de zorg op steeds meer plekken doorvoeren. Denk daarbij aan meer tijd voor de patiënt wat leidt tot betere adviezen. En digitale oplossingen waardoor de patiënt beter behandeld wordt en in goed contact kan blijven met de arts. Zo brengen we samen de zorg vooruit.

En wat doen we voor u?
Door voor de IZZ Zorgverzekering door VGZ te kiezen steunt u onze aanpak. En bent u uitstekend verzekerd. U krijgt bij ons advies op maat. Heeft u zorg nodig? Dan kijken we waar u sneller geholpen kunt worden. Uw declaraties betalen we razendsnel uit. En via onze uitgebreide IZZ Zorgverzekering app houdt u grip op uw eigen zorgverzekering. We kijken graag met elkaar wat we nog meer voor u kunnen doen. Kies voor de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Samen kunnen we nog meer bereiken.

Het gebeurt nu al
Samen met mensen uit de zorg brengen we de zorg vooruit. We delen graag wat inspirerende successen.

Meer tijd voor de patiënt bij de huisarts

Door een andere werkwijze binnen de huisartsenpraktijk, krijgt de arts meer tijd om de patiënt beter te helpen en daardoor vaker beter advies te geven. En dat zorgt weer voor minder doorverwijzingen naar het ziekenhuis.

Hartbewaking direct vanuit huis

Met telemonitoring krijgen hartpatiënten hartbewaking op afstand. Zo wordt je hart altijd in de gaten gehouden en kun je als patiënt fijn vanuit huis contact hebben met de verpleegkundige of arts. En hoef je minder vaak naar het ziekenhuis.

Sneller van angsten af met een VR-bril

Door een nieuwe behandelmethode met een VR-bril kan de patiënt beter behandeld worden en herstelt de patiënt sneller. En dat helpt weer om de wachttijden van de GGZ korter te maken.

Fijner thuis herstellen voor baby’s met geelzucht

Voor baby’tjes met geelzucht helpt fototherapie met blauw licht. Dit moest eerst in het ziekenhuis. Maar dankzij een uniek, lichtgevend slaapzakje kunnen ouder en kind fijn thuis van de kraamtijd genieten.

Samen bereiken we meer
Door u bij ons te verzekeren, helpt u direct mee om goede zorg voor uw familie, uw collega’s en alle Nederlanders te behouden. We zijn een coöperatie en willen geen winst maken. Van jouw premie gaat 97% direct naar de zorg. En 20% daarvan gaat naar innovatieve oplossingen in de zorg. Mooi toch?