Veelgestelde vragen door werkgevers

Heeft u als werkgever een vraag aan ons? Onderstaande veelgestelde vragen geven u mogelijk antwoord. Heeft u een algemene vraag over onze zorgverzekering? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor verzekerden. Verder kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Meestgestelde vragen

  • Op de pagina contactgegevens voor werkgevers ziet u precies bij wie u terechtkunt met welke vraag. Dus heeft u een vraag? Bijvoorbeeld over het aanvragen van promotiemateriaal of een premiefactuur? Dan helpen wij u graag.

  • Vanaf 1 januari 2019 wordt de IZZ Zorgverzekering, naast VGZ, ook uitgevoerd door CZ. CZ voert haar eigen assortiment. De inhoud van het Zorg voor de Zorg-pakket zal hetzelfde zijn, aan de overige pakketten (basisverzekering en aanvullende verzekeringen) geeft CZ een eigen invulling; er vindt hierover afstemming plaats met IZZ. Dit betekent dat het mogelijk is dat de zorgverzekeringspremie voor uw medewerkers met een IZZ Zorgverzekering vanaf 1 januari 2019 ook door CZ centraal ge├»ncasseerd zal worden. De werkgeversbijdrage is (indien van toepassing) vastgelegd in de cao en is gebonden aan het Zorg voor de Zorg-pakket, ongeacht welke verzekeraar, VGZ of CZ. De administratie van de IZZ Zorgverzekering door VGZ blijft zoals u gewend bent.