Preventie voor u en uw medewerkers

Als werkgever ondersteunt u de inzetbaarheid en gezondheid van uw medewerkers. Bijvoorbeeld bij stoppen met roken. Omgaan met ziekte. Of werken aan een gezonde(re) leefstijl. Wij helpen uw medewerkers daar graag bij met onze preventieprogramma's.

Het preventie aanbod

Gezond Leven

Hier vindt u handige tips waarmee u en uw medewerkers zelf aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld op het gebied van gezonder eten, meer bewegen of mentale gezondheid.

Gezond werkgeverschap

Dit is hét platform voor de HR-professional voor gezondheid en vitaliteit. Wist u dat vitale medewerkers bijna 20% productiever en meer betrokken zijn? Alle reden dus om aan de slag te gaan binnen in uw organisatie.

Events op de werkvloer

Met onze interactieve events op de werkvloer ondersteunen wij uw vitaliteitsprogramma. En brengt u een gezonde(re) leefstijl onder de aandacht bij uw medewerkers.

Gezondheidstest

Deze leefstijlcheck geeft inzicht in leefstijl met behulp van bijvoorbeeld een (online) vragenlijst over gezondheid. Na de test kan er online een persoonlijk leefstijlgesprek ingepland worden met een leefstijlcoach.

Mijn Bedrijfszorg

Als werkgever de vitaliteit van uw medewerkers actief ondersteunen? Mijn Bedrijfszorg helpt hierbij. Op deze pagina vindt u alle interventies voor de gezondheid van uw medewerkers.