Communicatiemiddelen

Weten uw medewerkers alles al over de collectieve IZZ Zorgverzekering? De IZZ Zorgverzekering door VGZ is dé zorgverzekering speciaal voor iedereen die in de zorg werkt.

Medewerkers profiteren van extra voordelen, zoals

  • Ruimere vergoedingen
  • Korting op de aanvullende verzekering
  • Vele extra’s voor een gezonde leefstijl

Hieronder kunt u de communicatiematerialen downloaden die u nodig heeft. Deze zijn gratis. Na het downloaden kunt u de documenten zelf digitaal delen met uw medewerkers. Liever gedrukte materialen ontvangen? Neem dan contact op met uw accountmanager.


De collectieve zorgverzekering 2024

Hier vindt u de communicatiematerialen die u met uw medewerkers kunt delen. Zo kunt u uw medewerkers op de hoogte houden van de voordelen die de IZZ Zorgverzekering door VGZ te bieden heeft. Dit downloadt u: 

  • E-mail
  • Intranetbericht
  • Afbeelding voor intranet
  • Digitale- en print flyer

Download hier alle communicatiemiddelen

Liever gedrukte materialen ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling accountbeheer via e-mail of bel 088 - 13 13 560.

Communicatiemiddelen over jaarrond thema's

Gezond Leven

Wilt u uw medewerkers stimuleren om gezonder te leven? Gezond Leven biedt services aan voor verzekerden én niet-verzekerden. Download de communicatiemiddelen hier:

Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers in dienst? Vaak kunnen zij gelijk overstappen naar de collectieve IZZ Zorgverzekering door VGZ. Uw medewerkers informeren? Wij hebben verschillende middelen voor u:


Stoppen met roken

Wilt u uw medewerkers stimuleren om te stoppen met roken? VGZ biedt hulp! Met speciale vergoedingen vanuit de basisverzekering. Informeer uw medewerkers door middel van deze flyer:

Events op de werkvloer

Wilt u de vitaliteit van medewerkers binnen uw organisatie vergroten? Dat kan met onze interactieve events op de werkvloer. Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op: