Videobellen voor werkgevers

Soms is het fijn om elkaar even te zien. Dat hangt af van het onderwerp, maar ook van uw eigen voorkeur. Elkaar zien is persoonlijker. Dat kan voor vragen over een collectiviteit of voor een gesprek over bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid.

Zo werkt het

Tot voor kort belde u of uw zakelijk adviseur kwam bij u langs. Nu kunt u op een toegankelijke manier zelf een online gesprek inplannen.

 1. Afspraak maken wanneer het u uitkomt

  Op deze pagina maakt u een afspraak met een zakelijk adviseur. U kiest zelf een geschikt moment.
 2. Bevestiging per mail

  U krijgt een bevestiging op uw e-mailadres. Hierin staat een button van waaruit u kunt deelnemen aan uw afspraak.
 3. De afspraak in uw agenda

  De afspraak komt automatisch in uw Outlook agenda te staan. U vindt hier de afspraakdetails met nogmaals een link voor deelname aan uw afspraak (Microsoft Teams-vergadering).

 4. Herinnering afspraak

  U ontvangt 24 uur van te voren een e-mail over de afspraak. Zo wordt u er nog tijdig aan herinnerd.

 5. Benut alle mogelijkheden

  Met videobellen kunnen we eenvoudig presentaties en documenten delen. Laat ons vooraf weten waar u het over wilt hebben, dan bereiden we ons hier op voor!

Direct een afspraak maken

Heeft u behoefte aan meer informatie over een collectiviteit voor uw organisatie? Of over het gezond en vitaal houden van uw medewerkers? Dan kunt u vandaag nog een videobelafspraak maken. Het gesprek duurt gemiddeld een half uur.

 • Heeft u als werkgever behoefte aan meer informatie of inspiratie? We nemen graag een half uur de tijd om met u mee te denken. Met videobellen is veel mogelijk; eenvoudig documenten of presentaties delen via het scherm? Of met meerdere collega's in een meeting? Het kán allemaal. Ontdek zelf de voordelen;

  • Persoonlijk contact met een zakelijk adviseur
  • Zelf een afspraak plannen: waar en wanneer u wilt
  • Binnen 48 uur al een gesprek mogelijk
 • Uw privacy is belangrijk voor ons. Misschien heeft u twijfels. Is het wel veilig? En hoe zit het met de verwerking van mijn gegevens? Maakt u zich geen zorgen: het videogesprek verloopt via een beveiligde online omgeving van Microsoft Teams. Onze zakelijke adviseurs zijn opgeleid om op de juiste manier met gevoelige informatie om te gaan.
 • Na het inplannen van het videogesprek ontvangt u bevestigingsmail. Hierin wordt ook de mogelijkheid gegeven om de afspraak te verplaatsen of te annuleren.