Gezond werkgeverschap

Hét platform voor de HR-professional op het gebied
van gezondheid en vitaliteit. Want u en uw medewerkers
helpen met gezond(er) leven en zorg. Dat staat bij ons voorop.

Direct naar Gezond werkgeverschap op vgz.nl  

U wordt doorgestuurd naar de website van VGZ

Aan de slag met Gezond werkgeverschap

Wist u dat vitale medewerkers bijna 20% productiever en meer betrokken zijn? Wij helpen u en uw medewerkers graag met gezond(er) leven en zorg. Met de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Heeft u toegang tot alle extra’s van VGZ. Deze extra’s helpen u én uw medewerkers met gezondheid en vitaliteit.

  • Hét platform voor de HR-professional voor gezondheid en vitaliteit
  • Toegang tot services van VGZ
  • Tips en tools voor leidinggevenden en medewerkers

Met welk gezondheidsgebied wilt u aan de slag?

VGZ helpt u graag met handige workshops, programma’s, tips, inspiratie en informatie. Deze extra’s van VGZ kunnen worden gebruikt door u als HR-professional, maar ook door de leidinggevenden en medewerkers in uw organisatie. Er zijn 3 focusgebieden waarin u medewerkers kunt ondersteunen.

Gezond werken Gezond werken

Op en door het werk ontstaan soms fysieke en mentale klachten bij medewerkers. Door hier aandacht voor te hebben kunnen klachten verholpen of voorkomen worden. Maar waar te beginnen?
 

Werkstress

Psychosociale arbeidsbelasting

Werk-privébalansGezond voelen  Gezond voelen

Ook dat wat zich buiten het werk afspeelt, heeft invloed op hoe een medewerker op het werk functioneert. Wat kunt u als HR professional betekenen?

Mantelzorg

Voeding

Bewegen

Slapen

Stoppen met roken

Overgang

Financieel fit

Gezond organiseren  Gezond organiseren

Een fijne werkplek en een bedrijfscultuur waarin iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Bij VGZ geloven we dat wanneer deze zaken op orde zijn, medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. 


Hybride werken

Diversiteit & inclusie

 


IZZ Zorgverzekering door VGZ en Coöperatie VGZ.

Hoe zit dat? VGZ voert de IZZ Zorgverzekering uit voor Stichting IZZ. Dit doet VGZ al meer dan 40 jaar. Als u een IZZ Zorgverzekering door VGZ heeft, heeft u ook toegang tot alle services van VGZ.

Wat doet Coöperatie VGZ?

Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om heel Nederland te helpen. Dat doen we door gezonder leven net wat makkelijker te maken. En door de zorg te blijven verbeteren. Voor heel Nederland. Dus ook voor u! Zo helpen we u grip te krijgen op je gezondheid. Met de handigste tips voor een gezonder leven. We bieden tientallen apps en workshops om zelf aan de slag te gaan. Waar en wanneer het u uitkomt.