Webinar Mindful zorgen = beter zorgen

Weet u nog?

Hoe u als kind zo heerlijk van de dag kon genieten, alsof er geen gisteren of morgen bestond? Hoe lekker zou het zijn om dat gevoel weer eigen te maken? Met mindfulness leert u om in het hier en nu te leven, net als toen. En dat heeft veel effect op u en de mensen om u heen.

Bekijk de webinar Mindful zorgen = beter zorgen

Zo'n 2000 zorgmedewerkers keken live mee naar de webinar 'Mindful zorgen = beter zorgen'. Psychologen Simone das Dores en Lotte Hendriks vertelden hoe u mindful leeft en hoe u deze ervaring toepast in de zorg. De webinar zit vol praktische oefeningen. Na het kijken van de webinar weet u:

  • Hoe u toewerkt naar mindful leven en zorgen
  • Hoe u bewust kiest om anders met problemen om te gaan
  • Hoe u bij stress en moeheid niet vervalt in een automatische stressreactie
  • Hoe u beter aanvoelt wat uzelf en cliënten nodig hebben
  • Hoe u stress verminderd bij cliënten met uw taalgebruikPresentatie inzien?

Dat kan! U kunt de pdf van de presentatie van Simone en Lotte hier downloaden. Nog meer verdieping? Lees hoe mindfulness u helpt leven en zorgen in het hier en nu. 

Waarom u deze webinar niet wilt missen

Mindfulness is goed voor iedereen. Het geeft meer grip op uw leven en werkt goed tegen stress- en spanningsklachten. Ook kan het zorgen voor tevredener cliĆ«nten en betere behandelresultaten. Mindfulness voelt als een levenskunst die u op veel vlakken verrijkt. Deze gratis webinar is speciaal voor zorgmedewerkers. Alle vragen die aan bod komen zijn gesteld door mensen in de zorg. 

U zorgt voor anderen, wij zorgen voor u

De webinar maakt deel uit van een reeks aan webinars om zorgmedewerkers te versterken. Aangeboden door zorgverzekeraar VGZ, Stichting IZZ, PGGM&Co en OpenUp. We hopen u te helpen om mindful te leven en werken, zodat u stress kunt verlagen en rijkere momenten beleeft. Veel plezier met de webinar! 

Zijn deze webinars ook interessant voor u? 

Webinar Grenzen stellen

Speciaal voor zorgmedewerkers

Als zorgmedewerker moet u vaak opnieuw grenzen stellen. Omdat leidinggevenden, cliƫnten of hun familie extra inspanningen van u vragen. Wilt u weten hoe u uw eigen grenzen aangeeft? Hoe u veel voor anderen kunt betekenen zonder uw grenzen over te gaan?

Webinar Minder stress

Speciaal voor zorgmedewerkers

Heeft u een gejaagd gevoel? En vindt u weinig rust? Bekijk de webinar ‘Het succes van minder stress’. Leer hoe u stress in lichaam en hoofd vermindert. En hoe u het uzelf makkelijker maakt, zelfs als de druk hoog is.

Webinar Omgaan met agressie

Speciaal voor zorgmedewerkers

Eisend gedrag, dreigende woorden, handtastelijkheid, geweld. Agressie in de zorg is niet oké. Met de webinar 'Omgaan met agressie' leert u welke vormen van agressie er zijn en hoe u er goed op reageert.