Voel je beter met huisarts Tamara de Weijer

Door het coronavirus is ons dagelijks leven in korte tijd zeer ingrijpend veranderd. We moeten zoveel mogelijk thuisblijven en ons aan verschillende regels houden. Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer hebben we in de maand mei de gratis webinars 'Voel je beter' aangeboden. 

In 3 webinars vertelt Tamara hoe jij een gezondere leefstijl kunt aanleren en hoe je dit -op een leuke manier- kunt volhouden. Heb je de webinars gemist? Geen probleem! Je kunt ze op deze pagina op je gemak terugkijken.

Jouw Ikigai vinden?

In de webinar van 28 mei over zingeving en sociale verbinding had Tamara het over Ikigai. Ikigai betekent dat je een doel of passie hebt. Jouw reden om te leven. Benieuwd naar jouw Ikigai? Download het zingeving-kompas en vul 'm in.

Sociale verbinding en zingeving

In de laatste webinar gaat Tamara in op sociale verbinding en zingeving. Hoe zorg je ervoor dat je niet volledig geïsoleerd raakt in deze bijzondere tijd? Hoe houd je de maatregelen vol? Zingeving gaat erover dat je erachter komt wat voor jou écht belangrijk is. Wat heeft de afgelopen tijd je gebracht? Hoe zorg je ervoor dat je meer rust en dankbaarheid in je dag krijgt? 

Heb je de webinar gemist?

Bekijk de webinar dan hier op je gemak terug.

Kijk de webinar over slaap en ontspanning terug

Wat is de invloed van stress op je lichaam? En wat doet slaaptekort? In de tweede webinar laat Tamara zien wat stress en slaaptekort mentaal en lichamelijk met je doen en geeft ze adviezen over hoe je meer ontspanning kunt ervaren en een betere nachtrust tegemoet gaat. 

Heb je de webinar gemist?

Bekijk de webinar dan hier op je gemak terug.

Kijk de webinar over voeding en beweging terug

In de eerste webinar legt Tamara uit wat nou wel en niet gezond is om te eten. Welke ingrediƫnten moet je zeker in huis hebben en wat kan je beter in de winkel laten liggen? Ook geeft ze tips over beweging in relatie tot voeding. En de hamvraag: hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt?

Heb je de webinar van 7 mei over voeding en beweging gemist?

Bekijk de webinar dan hier op je gemak terug.