Voorkom burn-out

Met hulp van de IZZ Zorgverzekering door VGZ en de digitale workshop van Mirro e-Health

Stress hoort bij het leven en dus ook bij werken. Ervaart u langere tijd ongezonde stress? Voorkom een burn-out.

Digitale workshop voor mensen die werkstress ervaren

Wilt u aan de slag om stressklachten te verminderen? Dat kan met de digitale workshop van Mirro. Hiermee kunt u zelfstandig en anoniem aan de slag. 
  • Inzicht in de veroorzakers van uw stressklachten
  • Tips en oefeningen om meer te focussen op positieve gedachten
  • Tips en oefeningen voor meer balans tussen stress en rust
  • Werkt u bij een organisatie die de IZZ Zorgverzekering door VGZ aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze digitale workshop gratis voor u.

Tijdelijk niet beschikbaar

Excuses voor het ongemak. Wij werken aan een oplossing.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

Bij het vormgeven van de inhoud van deze digitale workshop is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Stress en ik: iedereen reageert anders op stressvolle situaties. Bepalend in welke mate iemand stress ervaart is de bron van spanning. Spanningsbronnen kunnen bijvoorbeeld zijn het werk zelf, collega’s, de organisatie, veranderingen, werkomgeving of uw carrière.
  • Werkomgeving: uw omgeving heeft invloed op wat u denkt en hoe u zich voelt. De sfeer op uw werk, de vaste gewoonten en regels, uw collega’s en leidinggevende kunnen een rol spelen bij het wel of niet ervaren van werkstress. Dat geldt ook voor de inrichting van uw werkplek en de planning van uw werkzaamheden.
  • Werk, stress en leefstijl: door uw leefstijl onder de loep te nemen, kunt u uw gevoeligheid voor stress eerder herkennen. Een gebalanceerde leefstijl maakt u weerbaarder tegen werkstress.
  • Acceptatie: piekeren brengt u in een spiraal van negatieve gedachten. Herken gepieker en laat het los. Door u te focussen op aspecten die u wel kunt beïnvloeden en door andere zaken die u niet kunt beïnvloeden te accepteren voorkomt u werkstress.