Omgaan met het nieuwe werken

Met hulp van de IZZ Zorgverzekering door VGZ en de digitale workshop van Mirro e-Health

Heeft u moeite met het nieuwe (tijd- en plaatsongebonden) werken? Het nieuwe werken betekent vaak meer eigen verantwoordelijk over hoe u het werk indeelt. Dit geeft meer vrijheid, maar het betekent bijvoorbeeld ook dat u zelf moet waken voor overbelasting.

Digitale workshop beter omgaan met het nieuwe werken

Wilt u beter omgaan met het nieuwe werken en daarmee uw werkplezier vergroten? Dat kan met de digitale workshop van Mirro. U gaat zelfstandig en anoniem aan de slag.

  • Inzicht in wat voor u de voor- en nadelen van het nieuwe werken zijn en waarom
  • Tips en oefeningen die helpen ontdekken wat voor u het werkplezier kan versterken
  • Tips om zelf acties in te plannen die helpen uw batterij weer op te laden
  • Werkt u bij een organisatie die de IZZ Zorgverzekering door VGZ aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze digitale workshop gratis voor u.

Tijdelijk niet beschikbaar

Excuses voor het ongemak. Wij werken aan een oplossing.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

De inhoud van deze digitale workshop is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptence and Commitment Therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

Met deze onderwerpen ga je aan de slag:

  • Ik en het nieuwe werken: het nieuwe werken stelt andere eisen aan medewerkers. Of je dit lastig vindt, is voor een deel afhankelijk van jouw karakter. Van welke aspecten zie je de voordelen?
  • Spanningen afbouwen: door het nieuwe werken kun je geneigd zijn extra je best te doen waardoor inspanning leidt tot overbelasting. Het is extra belangrijk dat je vriendelijk en redelijk met jezelf omgaat.
  • Energiebronnen opbouwen: energie opdoen kan zowel binnen als buiten je werk. Een leefstijl met voldoende ontspanning, beweging en gezonde voeding geeft extra kracht.
  • Hulp vragen en doorzetten: vraag hulp wanneer dat nodig is. De zelfstandigheid die het nieuwe werken van je vraagt, betekent niet dat je het altijd alleen moet doen.