Minder piekeren

Met hulp van de IZZ Zorgverzekering door VGZ en de digitale workshop van Mirro e-health

Als uw gedachten steeds terugkeren naar eenzelfde punt kan dat heel vervelend zijn. Van veel piekeren wordt u gespannen, bang, boos en verdrietig. Het kan u zelfs slapeloze nachten bezorgen. Leren hoe u minder piekert? Dat kan!

Digitale workshop voor mensen die (te)veel piekeren

Piekert u veel? Het kan vervelend zijn als uw gedachten steeds terugkeren naar hetzelfde punt. U kunt zelf iets doen aan piekeren. De door professionals opgestelde digitale workshop van Mirro kan u hierbij helpen. U gaat zelfstandig en anoniem aan de slag.

  • Krijg inzicht in uw piekergedrag
  • Leer denken in oplossingen
  • Leer negatieve gedachten omvormen tot positieve gedachten
  • Werkt u bij een organisatie die de IZZ Zorgverzekering door VGZ aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze digitale workshop gratis voor u.

Tijdelijk niet beschikbaar

Excuses voor het ongemak. Wij werken aan een oplossing.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

De inhoud van deze digitale workshop is ontwikkeld door professionals die deskundig zijn op het gebied van piekeren. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruikgemaakt van de actuele inzichten uit wetenschap en praktijk op het gebied van de ontwikkelingspsychologie, metacognitieve therapie, psycho-educatie en Intolerance-of-uncertainty therapie. Het doel van deze digitale workshop is leren omgaan met je gepieker.

Inzicht in uw piekergedrag
Het belangrijkste kenmerk van piekeren is dat er geen sprake is van oplossingsgericht denken. Bovendien worden er in het piekerproces allerlei negatieve emoties aan de gedachten vastgeplakt. Juist deze negatieve emoties zorgen ervoor dat er wordt gefocust op wat u juist niet wilt. Dit roept op zijn beurt weer emoties als angst, somberheid of boosheid in het leven. In deze digitale workshop leert u beter omgaan met uw eigen piekergedrag en de bijbehorende negatieve emoties.